Quinoa meets Eigen Kweek

Wanneer

  • dinsdag 17 maart 2020 19u30 - 22u30
GC Blommaert - GEMEENTEPARK 22, 2990 WUUSTWEZEL
Benefietavond t.v.v. Trias met aperitief en verrassende hapjes van Fairtrade- en streekproducten, afgewisseld met boeiende getuigenissen en een streepje muziek.
Benefietavond t.v.v. Trias met aperitief en verrassende hapjes van Fairtrade- en streekproducten, afgewisseld met boeiende getuigenissen van Trias en een streepje muziek.

Georganiseerd door Landelijke Gilden Antwerpen in samenwerking met Landelijke Gilde Wuustwezel & Loenhout, KVLV Wuustwezel & Loenhout, Mondiale Raad Wuustwezel.

Trias ngo als Vlaamse ontwikkelingsorganisatie ondersteunt ondernemende mensen en hun organisaties wereldwijd. De organisatie is actief in veertien landen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië. In Vlaanderen werkt Trias samen met Boerenbond en Landelijke Gilden, KVLV Vrouwen met Vaart, KLJ, Neos, Markant en UNIZO.

Praktisch

Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Loenhout
Meer weten?
Prijs
€ 20,00
Je geniet van een aperitief en vier culinaire eerlijke gerechten. Bovendien gaat van je inschrijvingsgeld een deel naar Trias ngo.
Reservatie
Inschrijven en betalen vóór 10 maart via bib Wuustwezel of rekeningnummer Landelijke Gilde Wuustwezel: BE51 7331 4300 0662

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

014 59 51 50